Pavel Spálený - Yučikala
- Hlavní strana   - Zápisníček  - Prosba o osobní asistenci

Prosba o osobní asistenci

(9.1. 2008 21:52:00)
Chtěl bych zde uveřejnit prosbu, která je svým způsobem otázkou života a smrti... Prosbu uveřejňuji tak, jak mi e-mailem přišla. Nejedná se o Hoax! S Danielou se sice znám prakticky jen virtuálně, ale "seznámila mne" s ní jedna moje moc dobrá kamarádka ze sdružení Vlastní cestou.
Dobry den vsetkym,

prepacte mi tento mail - nerada obtazujem, no zavisi od toho moja existencia. Som mlada zena na vozicku, nedokazem sa o seba sama postarat a zijem sama v byte v Prahe, kde studujem. Pretoze potrebujem asistenciu 24 hodin denne, takouto cestou si hladam ludi ochotnych pomoct mi formou osobnej asistencie. Nehladam ludi, ktori by u mna travili 24 hodin denne - naopak, potrebujem tych, ktori maju cas niekolko hodin (pol dna alebo cely den/celu noc raz za nejaky cas (napr. raz za tyzden alebo kludne aj raz za mesiac). Momentalne mi najvacsi problem robia dopoludnia - mnoho ludi je v praci a v skole, takze mam o nich nudzu a velmi ich potrebujem. Cim viac ludi, tym lepsie - tym menej som zavisla na jednom cloveku a tym vacsia sanca je, ze prave v den, kedy to potrebujem bude mat niekto z nich volno. Nema to pomoct len mne - ma to obohatit aj cloveka, ktory mi pomaha. Ak by mal niekto z vas zaujem pomoct mi s asistenciou, budem vam vdacna.

Kontakt na mna i dalsie informacie o asistencii najdete na mojich strankach www.mujweb.cz/www/komix v sekcii "osobna asistencia". Pokial mi formou asistencie pomoct nemozete, urcite mi mozete velmi pomoct sirenim tohto letaku dalej - ci uz vyvesenim na vhodnych miestach alebo preposlanim mailom a to aj ludom, ktori/e by asistenciu sami/y robit nechceli/nemohli. Aj oni ho mozu aspon poslat dalej a ti/tie zas dalej! Touto formou sa to moze dostat k ludom, o ktorych existencii neviem ani ja, ani vy - mozno niekde su! Pokusme sa ich spolocnymi silami najst. Tento mail nie je spam a mozete sa o tom presvedcit, ak mi napisete mail alebo nechate odkaz na mojich www strankach. Tento mail je to pre mna skor jednym z mala sposobov, ako ziskat moznost prezit a zit svoj zivot plnohodnotne. Dakujem vam, ze mi v tom pomahate.

Prajem vsetkym pekny den.

Daniela Komanicka

Yučikala (yucikala@yucikala.net)


Komentáře

Doposud nebyly přidány žádné komentáře

Komentáře byly vypnuty. Důvodem bylo velké množství spamu nebo nežádoucích komentářů.
hlavní strana - kontakt
design and produce made by Yucikala.net