Pavel Spálený - Yučikala
- Hlavní strana   - Zápisníček  - polské silnice

polské silnice

(aktualizováno 6.10. 2006)
Krakow

Minulý víkend jsem navštívil, společně s přáteli, polský Krakow a blízkou Wieliczku. Krakow i Wielizcka byli nádherní. Škoda jen, že jsme neměli tolik času na prohlédnutí si Krakowa. Wielizcka byla taky fajn - jen průvodkyně nemuseka tak hnát a dělat, že nerozumí... Jo a všem doporučuju zajíts e podívat do muzea DODEJ NÁZEV na originál DaVinciho. Teda vlastně na výstavu zbraní a o starém Egyptě - jen pozor, v muzeu není značen směr prohlídky, což je ale zásadní problém. Na obrazy jděte naposledy. Jinak si některé části muzea prohlédnete dvakrát - pokud vám to milé dámy dovolí.

Krakow

O tom jsem ale psát nechtěl. Chtěl jsem psát o tom, že všichni nadáváme na české silnice a pekelný značení směrů a objížděk. takl až toho tady u nás budete mít plné zuby, tak si zajeďte do Polska. tam je to ještě daleko horší. Silnice je místy jedno velký pucle. Koleje jak pro tramvaje a značení - místy vůbec nebo tak aby se neřeklo. Bloudili jsme snad všude okolo velkých měst. Pokud si s sebou berete mapu (což vřele doporučuju), pak si vemte hodně podrobnou.

Jinak takovýto výlet fakt doporučuju všem.

Czést!

Aktualizace 6.10.2006

Kamarád Rafal z Polska mi po přečtená tohoto článku poslal fotku z ruských silnic. To se nedá nezveřejnit :-) (jo a o proti Rusku, jsou polské silnice pětihvězdičkové)

ruská dálnice
ruská dálnice

Yučikala (yucikala@yucikala.net)

foto: Wanyaka

Komentáře

Doposud nebyly přidány žádné komentáře

Komentáře byly vypnuty. Důvodem bylo velké množství spamu nebo nežádoucích komentářů.
hlavní strana - kontakt
design and produce made by Yucikala.net